25 oktober 2011

Mythic Maiden turnering - free spins 10

Hämta 10 free spins på Piggy Riches för att sedan spela turneringen i mythic maiden hos Vera and John.

Mythic Maiden är en spännande videoslot som handlar om att hitta historiska skatter på en hemsökt vind. Det finns en drös olika chanser att vinna och fantastiska free spin rundor för att komma åt de riktigt höga vinsterna, upp till 10x vinst!

MYTHIC MAIDEN TURNERING IKVÄLL - €500 i potten!
För att fira vår nylansering så kör vi en Mythic Maiden turnering ikväll mellan 19.00 - 23.00Det är ohyggligt enkelt (dock kul!) att delta.

De tio som spelar flest rundor på Mythic Maiden mellan kl 19.00 - 23.00 vinner vardera €50.

Så vad väntar du på, bli först av alla att prova på Mythic Maiden!

Vera and John

Information om Mythic Maiden.
Tre eller fler scattersymboler krävs för att aktivera freespins-läget. Fem scatters ger 30 freespins, fyra ger femton och tre ger 10. I free spins läget är järnjungfrun öppen och kan visa en multiplikator på upp till x10. Multiplikatorn gäller för den aktuella rundan och multiplicerar alla vinster på insatsraden, inklusive vinster med Wild-symbolen. Scatter-symbolen i Mythic Maiden består av en animerad ikon med två glödande klot som snurrar. Wildsymbolen är också animerad och visar en pulserande dödskalle med blixtar. Låt inte de onda andarna skrämma bort dig. Du kan vinna upp till 600.000 mynt!

Läskiga fakta.
Järnjungfrun är ett medeltida tortyrredskap som tros vara utformat efter jungfru Maria. Jungfrun var ungefär två meter lång och en meter bred, hade dubbla dörrar, och stor nog att innehålla en fullvuxen man. Den dömde var tvungen att gå genom sju rum med sju dörrar innan han nådde avrättningskammaren. Vid slutet av korridoren mötte den dömde en järngarderob som vagt liknade en kvinna. På utsidan såg järnjungfrun ofarlig ut, men på insidan fanns spikar av järn som inte var avsedda att döda fort, utan att tortera långsamt. Poängen med föremålet var att genomborra offret gradvis och förorsaka så mycket smärta som möjligt.

Inga kommentarer: