14 november 2011

50000kr gratis och free spins

Mr Green ger dig 50 000 kr gratis och räddar din jul!

MrGreen presenterar stolt vår julförberedelse-turnering som är varje dag mellan den 14:e och 29:e november där första priset är en fantastisk shoppingrunda i London med boende på lyxhotell!

Julen är en magisk högtid som de flesta av oss älskar, för den goda maten, snön, umgänget med dina nära och kära och alla presenter. Men med julstöket så tillkommer även 1001 saker att förbereda och det kan bli kostsamt.

Mr Green, Herr Effektivitet själv, kom med en idé som hjälper dig att komma ihåg alla de saker som du behöver göra inför julen. Och har du tur tar han även hand om alla kostnader!

Förutom de vanliga turneringsvinsterna, kvalificerar vi 1:a till 5:e plats till den stora final turneringen den 30:e november, och positioner 6:e till 15:e får 50 free spins.


Nya medlemmar får 10 free spins HÄR


Fantastiska priser att vinna!
1: a priset i Grand Finale turneringen är en resa till London med 5 stjärnigt lyxhotell och 50 000 SEK i fickpengar och en personal shopper på det världsberömda varuhuset Harrods! Mr Greens generositet slutar inte där, andra till och med femte plats får 5000 SEK var! Det ser ut som det kommer att bli en grön jul trots allt.

Hur är jag med i tävlingen?
Ikväll kvalificerar sig de första till den stora finalen. Turneringen börjar ikväll 14/11 kl 18.00 och slutar 23.00. Se till att säkra din biljett i till finalen! Spela minst 20 rundor i ett av följande spel:

Devils Delight
Gonzo's Quest
Jack Hammer

De spelare med högst poäng (högst vinst, procentuellt) kommer att vinna. Dina 20 bästa rundor kommer att beräknas automatiskt av systemet. Topp 5 kommer att se sin position i leaderboarden på vänster sida av spelen.

Inga kommentarer: